Na vele jaren van samenwerking tussen METAALBOUW ROUSSEAU BV en LEENDERS TRAPPEN BVBA hebben beide ondernemingen besloten om vanaf 1 maart 2012 hun samenwerking te intensiveren en samen onder de vlag van METAALBOUW ROUSSEAU BV verder te gaan.

 

Om deze samenwerking meer daadkracht te geven is LEENDERS TRAPPEN overgenomen door METAALBOUW ROUSSEAU BV. De heer Leenders is door zijn ervaring in de ontwikkeling en installatie van trappen en leuningen een belangrijke schakel in de organisatie van METAALBOUW ROUSSEAU BV geworden en zal als vanouds al uw vragen en projecten blijven behartigen. De handelsnaam LEENDERS TRAPPEN & LEUNINGEN zal blijven voortbestaan en door METAALBOUW ROUSSEAU BV verder worden ingezet.

 

WAT BETEKENT DIT NU VOOR U

Het samengaan van beide ondernemingen heeft voor u de volgende positieve gevolgen:

 

  1. Modern geoutilleerd productiebedrijf in Maastricht;
  2. Uitgebreide garantie en service bepalingen voor uw toekomstige projecten;
  3. METAALBOUW ROUSSEAU BV is een specialist in de realisatie van een grote variƫteit aan producten uit RVS, Aluminium en staal.

 

Bij het bouwen van een bedrijf, kantoor of huis spelen allerlei factoren een rol. Naast de architectuur, functie en afmetingen in het algemeen vormen ook het ontwerop en de kwaliteit van trappen, leuningen en andere stalen objecten wezenlijke elementen in de bouw.

 

Leenders Trappen en Leuningen (in staal of roestvast staal RVS) heeft zich in de loop der tijd gespecialiseerd in het op maat ontwerpen en fabriceren van onder andere trappen, leuningen en meubels in staal en RVS. Architecten, aannemers maar ook vele particulieren kunnen tot de klantenkring van het bedrijf gerekend worden.

Leenders-Trappen © 2011 |  Privacy policy Development: Milestre BV